Review PURE ME

We voelde ons gelijk op ons gemak bij Ninette en dat zie je ook in de foto’s terug. Lekker spontaan, niet geposeerd, gebruik maken van wat er was. Nikita, mijn zoon van 15 had koptelefoons op en zo ook gebruikt in een paar foto’s. Nikita zij, “Was best chill”.  Dus in een mum van tijd genoeg foto’s gemaakt zodat Ninette daarna een samenstelling van 9 foto’s voor “Pure Me” kon maken. Ik zag allerlei blikken van mijn zoon er in terug. Het was ook geen probleem om nog één foto te vervangen.

Leuk om te doen en een top resultaat!

Nogmaals dank! Marielle

Review Portfolio Fotoshoot
“Ninette is een fantastische fotografe en prachtige vrouw met een inspirerende kijk op het leven! Ze weet  natuurlijke momenten te creeren en bovenal vast te leggen. Voor mooie, soms kwetsbare en memorabele tijdsfragmenten uit je leven.”
“Als actrice heb ik jaarlijks nieuwe foto’s nodig voor mijn portfolio en heb dus al voor veel cameralenzen gestaan. Dat kan soms wat vervelend en geforceerd zijn, maar bij Ninette is het een feestje! Ze weet je precies in de juiste stemming krijgen en daardoor ontstaan er erg mooie beelden. Heel fijn.
Claudia Neeft